Kim Verdoold

Kim is 19 jaar en heeft haar sporen nu al ruim verdient om als top trainster te worden beschouwd.

Een sportvrouw in hart en nieren die al op vijfjarige leeftijd duidelijk maakte bijzondere vaardigheden te beheersen. Als kleine meid werd zij gescout en geselecteerd voor het nationale skiteam. Tot enkele jaren geleden trainde Kim 20 weken per jaar in het buitenland voor het skiën. Zes keer per week trainde zij als een professionele atleet. Als Nederlands brons medaille finalist heeft zij ook veel topprestaties neergezet op het jeugd WK.

Door vele andere sportambities heeft Kim een paar jaar geleden een punt achter haar wedstrijd skiperiode gezet. Sindsdien is Kim nog steeds minimaal 4 a 5 keer per week in de gym te vinden. Sport is meer dan haar passie, het is een deel van haar leven.

 

De afgelopen jaren studeerde Kim “sport, bewegen en gezonde levensstijl”. Deze studie leverde haar tevens een dik verdient fitness diploma op. En als dit niet al indrukwekkend genoeg is werkte Kim de afgelopen jaren ook nog in een sportschool als fitness instructeur.

 

Naast parttime werkzaam bij DEMEY-PT timmert zij met een nieuwe opleiding “health & social work” in Amersfoort nog steeds aan de weg. Een weg die bruist van energie, kennis en ervaring. Kim kijkt er naar uit om met jou aan de slag te gaan.

Meld je aan