Wat is jouw doel?

Werken aan jouw doel!

Ongeacht wat je doel is garanderen wij dat we je kunnen helpen naar de beste versie van jou. Voordat we aan de slag gaan nodigen wij je uit voor een gratis vrijblijvend intake gesprek waar we als eerste kijken wat jij wil. Jouw doel is onze zaak!

 

Als tweede stap wordt uitgelegd wat nodig is om jouw doel op een verantwoorde en realistische manier te bereiken.

 

De derde stap is het samen plannen van een op maat programma dat past in jouw leven.

 

Stap vier is het uitvoeren van het plan, waarbij jij niets anders doet dan je focussen op wat op dat moment nodig is voor progressie. Daarbij is de belangrijkste en tevens de laatste stap het daadwerkelijke coachen.

 

Stap vijf: Coachen is niet louter en alleen zeggen wat je moet doen. Een goede coach monitort constant het proces en blijft een weg zoeken welke het beste bij jou past. Flexibiliteit, communicatie en vertrouwen is van belang om steeds, daar waar nodig, aanpassingen aan te brengen. Zoeken naar jouw sterke punten om daar gebruik van te maken succes te behalen.

 

Hoe is deze professionele manier mogelijk en betaalbaar?

Naast PT is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een zelf ontwikkelde online coaching applicatie. Daarin heb jij je eigen DASHBOARD met de zogenaamde FOOD APPLICATIE. Dit biedt de mogelijkheid om samen met je coach training en voeding haarfijn op elkaar af te stemmen.

Is online coaching, naast PT, nodig voor succes?

In de praktijk zien wij vaak dat mensen starten zonder online coaching. Door het een op een contact tijdens PT en het resultaat wordt de klant geïnspireerd de extra stap naar te nemen en ook gebruik te maken van het eigen ontwikkelde online coaching programma. Geen must dus. Het is altijd een door de klant gewenste volgende stap. Daarbij komen wij de PT klanten wel tegemoet door korting op de online coaching pakketten te geven.

Veel informatie.

We begrijpen het, veel, heel veel informatie. Vraag daarom vandaag nog het vrijblijvende gratis intake gesprek aan en maak kennis met ons in de spik splitter nieuwe DEMEY PT studio. De koffie of eiwit-shake staat klaar.

Noëlle en Berry

Meld je aan