DEMEY PT is anders

Noëlle en Berry de Mey, dochter en vader zetten iets neer dat nog niet bestaat in Nederland.

Een uniek totaal systeem waarbij personal training en voeding op elkaar worden afgestemd voor het beste resultaat.

Een bijzondere samenwerking tussen Noëlle, Berry en wetenschapper, onderwijzer aan de Universiteit van Maastricht Cas Fuchs heeft geresulteerd in een uniek systeem.

 

DEMEY PT is het resultaat van ruim 40 jaar ervaring gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten.

Een beproeft systeem dat garant staat voor veiligheid en optimaal resultaat.

Wanneer je 100 mensen hebt met hetzelfde doel zijn er 100 verschillende manieren. Het principe is hetzelfde, maar optimaal resultaat kan alleen wanneer je een persoonlijk programma ontwikkeld dat is afgesteld op het doel van de klant.

 

Herstellingsvermogen, leeftijd, voeding (hoeveelheid kcal, verhouding macronutriënten), training (gewicht training, cardio, rust, mentale motivatie) moeten haarfijn op elkaar zijn afgesteld. Veranderd er een “puzzelstukje” dan heeft dit direct invloed op alle andere puzzelstukjes.

Moet je alles begrijpen om je doel te bereiken?

DEMEY PT is er op gericht een gezonde levensstijl te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw lichaam en leidt naar jouw doel. Wij zijn vanaf de eerste dag in staat jou effectief te begeleiden. Je hoeft dus niet alles direct van deze complexe materie te begrijpen. Wij onderwijzen tijdens het proces hoe en waarom jouw lichaam zo reageert. Hierdoor wordt het systeem niet alleen eigen, maar zal je in de loop der tijd alle in en outs begrijpen. Het resultaat en de kennis zal je nog meer motiveren deze levensstijl vol te blijven houden.

 

Hoe vaak heb je al geprobeerd jouw fysieke en mentale doel te bereiken?

Dat mensen opgeven is niet verwonderlijk. Dit ligt vaak niet aan de inzet. In tegendeel. Meestal is de balans tussen alle “puzzelstukjes” verkeerd. Hierdoor raken mensen overtraind, ondervoed en zelfs mentaal depressief. Ongezond en niet vol te houden.

Persoonlijke aandacht van experts.

Persoonlijke aandacht voor een persoonlijk trainingsplan en voedingsadvies is volgens Noëlle en Berry de Mey en PhD Cas Fuchs de enige manier om blijvend resultaat te boeken. Slanker, gespierder, afvallen (vet verliezen), zwaarder worden, wat je doel ook is het resultaat is altijd een fitter en betere versie van jou.

DEMEY PT Studio

Wanneer professionaliteit met stip bovenaan de criteria staat dan betreft dit uiteraard ook de gym zelf. Om het DEMEY PT-concept in de praktijk goed te kunnen uitvoeren is de studio geheel in dienst daarvan ingericht.

 

De beste trainingsapparatuur.

Het Italiaanse merk Panatta is niet voor niets al jaren een marktleider. Passie, stijl en innovatie sinds 1982. Een merk dat blijft ontwikkeld en verbeteren. Volgens De Mey is er op dit moment geen ander merk dat kan tippen aan de integratie van biomechanica. Apparaten zijn dusdanig in te stellen dat voor iedereen een volledige natuurlijke beweging mogelijk is waarbij de “range of motion” optimaal is.

 

Natuurlijk is onze studio ingericht met het beste merk dat er is.

 

 

 

 

Intake en onderwijs.

De eerste verdieping is ingericht om volledig aandacht te kunnen geven aan iedere klant. Een netjes en sfeervolle ruimte geheel in dienst om te luisteren, te onderwijzen om zo samen een plan te maken jouw doel te verwezenlijken.